fbpx

Εγγραφές

ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ!

16.05.2022
Έναρξη εγγραφών

20.06.2022
Ανακοίνωση χειμερινού ωρολόγιου προγράμματος

12.09.2022
Έναρξη νέας σχολικής χρονιάς

* Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων ανά τάξη, θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Συμπληρώστε την φόρμα με τα στοιχεία σας και θα έρθουμε άμεσα σε επαφή μαζί σας.

   
  Ξεκινάμε από 4 ετών

  Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 4-6 ετών και εισάγει τα παιδιά στην ξένη γλώσσα σαν να είναι η μητρική τους μέσω:

  • της ανακάλυψης,
  • του messy play,
  • της παιγνιώδους μάθησης,
  • της τέχνης και της μεθόδου CLIL.

  Δίνουμε έμφαση στο speaking και listening στις δεξιότητες δηλαδή που αναπτύσσονται πρώτα και στα παιδιά που μαθαίνουν την πρώτη τους γλώσσα καθώς και στην απόκτηση της σωστής προφοράς. Το πρόγραμμα “My Little House of English” αποτελεί μια καινοτομία για την πόλη μας αλλά και την Ελλάδα γενικότερα στην ξενόγλωσση εκπαίδευση που αφορά την προσχολική ηλικία!

   

  Συνεχίζουμε …

  Αγγλικά για μαθητές Πρώτης Σχολικής Ηλικίας μέσα από την Τέχνη “Teaching English Through Art”

  • Οι 26 ήχοι του Αγγλικού αλφάβητου μέσα απόΈργα Τέχνης
  • Performing arts phonics method
  • Θεωρία της Τέχνης για Πολύ Μικρούς Μαθητές
  • Πολυαισθητηριακές δραστηριότητες προγραφής και προ-ανάγνωσης
  • Growth Mindset Activities
  • Ζωντανό Μουσείο
  • Παρουσιάσεις
  • Κάθε μάθημα μια νέα εκπαιδευτική εμπειρία

  Το μοναδικό πρόγραμμα στην Ελλάδα για την διδασκαλία της ξένης γλώσσας, χωρίς τη χρήση βιβλίου, μόνο με βάση τις Τέχνες!

  7 ετών, συνεχίζουμε με:

  Το νέο μας πρόγραμμα #inquiringminds είναι η νέα περιπέτεια για τους μαθητές μας 6-12 χρόνων. Στο Inquiring Minds, ακολουθούμε τα εξής βήματα:

  1) οι μαθητές διαλέγουν ποιο μεγάλο επιστημονικό ερώτημα θα ερευνήσουν

  2)  ψάχνουν στον χώρο για εργαλεία που θα τους βοηθήσουν να απαντήσουν το μεγάλο αυτό ερώτημα (επιστημονικά ή λογοτεχνικά βιβλία, πειράματα, αντικείμενα, έργα τέχνης)

  3)  ανακαλύπτουν τη γλώσσα ενώ ο εκπαιδευτικός τους δίνει γλωσσικούς πόρους για να εξερευνήσουν το ερώτημα σε βάθος

  4) οι μαθητές εξασκούν και παράγουν τη γλώσσα ενώ προσπαθούν να συλλέξουν στοιχεία για την απάντηση του ερωτήματος τους

  5) οι μαθητές πάνε στη γωνιά Virtual & Augmented Reality και επισκέπτονται τον κόσμο που εξερευνούν (το κύτταρο, το διάστημα, τη ζούγκλα, τις πυραμίδες…)

  6) οι μαθητές αξιολογούνται για τις απαντήσεις που βρήκαν και για τη γλώσσα που χρησιμοποίησαν

  7) ο κύκλος ολοκληρώνεται και οι μαθητές ξεκινούν μια νέα περιπέτεια μέσα από την εξερεύνηση ενός νέου μεγάλου ερωτήματος

  Στο τέλος της χρονιάς, οι μαθητές παρουσιάζουν τα επιστημονικά τους ευρήματα στο Science Fair και τα projects τους στο παιδικό συνέδριο Children Summit. Φυσικά, στα Αγγλικά!

  Are you ready  #edusmarters?

  #be_an_edusmarter

  Exam Classes #deeper_learning

  Το νέο πρόγραμμα διδάσκεται αποκλειστικά στο Κέντρο μας από τα επίπεδα Β2 και είναι μια μοναδική καινοτομία στην εκπαίδευση.

  Μαθαίνουμε ακαδημαϊκές δεξιότητες όπως η σύνταξη μικρής ερευνητικής εργασίας, η σύνθεση βιβλιογραφίας, η σύνταξη και η προσέγγιση μιας ερευνητικής ερώτησης.

  Κυρίως αποκτούμε life skills: να συνεργαζόμαστε για ένα project, να κάνουμε ομιλίες μπροστά σε κοινό, να κάνουμε έρευνα, να αυτοαξιολογούμαστε, να μη μας φτάνουν οι εύκολες απαντήσεις, να στοχαζόμαστε, να αλλάζουμε.

  Τέλος, μαθαίνουμε ηθικές αξίες: το σεβασμό, την ανοχή, τη συνδεργατικότητα, την αποδοχή, την αναζήτηση της αλήθειας.

  Οι μαθητές του Deeper Learning συμμετέχουν σ’ ένα συνέδριο νέων στην Αθήνα.

  Δίνουμε φωνή στο μαθητή να μιλήσει στο κοινό για θέματα που επιλέγει ο ίδιος. Δεν υπάρχει καμία λογοκρισία ή σύσταση για το περιεχόμενο των παρουσιάσεων με τους μαθητές να μιλούν με τον πιο εμπνευσμένο και συγκινητικό τρόπο, με τη δική τους φωνή για το πώς θέλουν οι ίδιοι τον κόσμο, τα σχολεία, την οικογένεια, τις σχέσεις, τις κοινότητες, το περιβάλλον τους, για το πώς αντιλαμβάνονται την ταυτότητά τους, για τους περιορισμούς που νιώθουν.

  Η μέρα του Youth Conference αποτελεί την κορύφωση της δράσης «Φωνή στο μαθητή» καθώς ενσωματώνει όλες τις εκπαιδευτικές μας αξίες: οι μαθητές μιλούν με απόλυτη ελευθερία για αυτά που θέλουν οι ίδιοι να πουν, με μέσο την ξένη γλώσσα.

  7 ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ

  Deeper Learning

  Τί είναι το Deeper learning;

  Το νέο πρόγραμμα διδάσκεται αποκλειστικά στο Κέντρο μας από τα επίπεδα Β2 και είναι μια μοναδική καινοτομία στην εκπαίδευση.

  Τι ακριβώς αλλάζει με το Deeper learning;

  Οι μαθητές εντάσσονται στο πρόγραμμα Deeper learning με σκοπό να αναπτύξουν σημαντικές δεξιότητες στα αγγλικά. Το πρόγραμμα έχει στοιχεία CLIL (Content and Language Integrated Learning), αλλά προσεγγίζουμε τα θέματα στα αγγλικά με οδηγό την κριτική σκέψη, την ανάλυση, τη σύνθεση, το φιλοσοφικό στοχασμό και τη μεταγνώση

  Οι μαθητές του Deeper Learning συμμετέχουν σ’ ένα συνέδριο νέων στην Αθήνα. Δίνουμε φωνή στο μαθητή να μιλήσει στο κοινό για θέματα που επιλέγει ο ίδιος. Δεν υπάρχει καμία λογοκρισία ή σύσταση για το περιεχόμενο των παρουσιάσεων με τους μαθητές να μιλούν με τον πιο εμπνευσμένο και συγκινητικό τρόπο, με τη δική τους φωνή για το πώς θέλουν οι ίδιοι τον κόσμο, τα σχολεία, την οικογένεια, τις σχέσεις, τις κοινότητες, το περιβάλλον τους, για το πώς αντιλαμβάνονται την ταυτότητά τους, για τους περιορισμούς που νιώθουν.

  TEDEd club

  Σήμερα υπάρχουν πάνω από 2 δισεκατομμύρια  μαθητές σε όλο τον κόσμο, που σημαίνει οι περισσότεροι νέοι που έχουν υπάρξει ποτέ στην ιστορία. Και είναι αυτής της γενιάς η δημιουργικότητα, οι πράξεις, η τέχνη, η ποίηση, οι αντιδράσεις, οι ερωτήσεις, ο δικός τους κώδικας επικοινωνίας, τα όνειρά τους. Είναι οι ιδέες αυτής της γενιάς που θα ορίσουν το μέλλον του κόσμου μας. Η διατύπωση μια ιδέας μπορεί να εμπνεύσει εκατομμύρια.

  Αυτός είναι ο λόγος που ο οργανισμός TED-ed ξεκίνησε την πρωτοβουλία να δημιουργήσει ένα πρόγραμμα αφιερωμένο στο να δώσει το έναυσμα για τον εορτασμό των καλύτερων ιδεών των νέων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο.

  6
  C’s

  Communication= επικοινωνία
  Collaboration= συνεργασία
  Creativity= δημιουργικότητα
  Critical thinking= κριτκή σκέψη
  Community= κοινότητα
  Curiosity= περιέργεια

  Μοναδικό εξεταστικό κέντρο Language Cert

  Η Language Cert είναι ένας Φορέας Πιστοποίησης που ασχολείται με την αξιολόγηση και την πιστοποίηση γλωσσικών δεξιοτήτων. Είναι μέλος του ομίλου PeopleCert , ενός παγκόσμιου ηγέτη στον χώρο της πιστοποίησης, που διεξάγει εκατομμύρια εξετάσεις σε περισσότερες από 200 χώρες.

  Η Language Cert αναπτύσσει τις δικές της πιστοποιήσεις γλωσσομάθειας και συνεργάζεται με καταξιωμένους οργανισμούς σε όλο τον κόσμο για να προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες αξιολόγησης και πιστοποίησης γλωσσικών δεξιοτήτων στην παγκόσμια αγορά.

  Κέντρο Προετοιμασίας Cambridge

  Διάκριση που πιστοποιεί το υψηλό επίπεδο σπουδών που παρέχουμε στα παιδιά σας.

  Οι εξετάσεις Cambridge διενεργούνται σε περισσότερες από 130 χώρες, 5.5 εκ. σπουδαστές συμμετέχουν κάθε χρόνο. Τα πιστοποιητικά είναι αναγνωρισμένα από το 100% των βρετανικών Πανεπιστημίων ως απόδειξη γνώσης της Αγγλικής γλώσσας. 20.000 πανεπιστήμια, εργοδότες και κυβερνητικοί οργανισμοί σε όλο τον κόσμο αναγνωρίζουν τις εξετάσεις Cambridge English.

  Διαγωνισμοί – Διακρίσεις

  Οι μαθητές του Κέντρου μας συμμετέχουν σε πανελλήνιους και διεθνής διαγωνισμούς και
  έχουν διακριθεί για τις επιδόσεις τους.

  • Cambridge story competition
  • KGL contest
  • Χαρισμάθεια

  Γλώσσες & Μαθήματα

  Ξένες γλώσσες Αγγλικά
  Αγγλικά
  Γερμανικά
  Γαλλικά
  Ισπανικά
  Πληροφορική

  ΘΑ ΕΠΙΛΕΓΑΤΕ ΚΑΤΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ;

  Latest Posts
  View All